Dan heb je de poppen aan het dansen
Onder het motto Dan heb je de poppen aan het dansen biedt het museum gezelschappen diverse arrangementen aan.
Openingstijden museum: woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 - 17.00 uur. Tevens op verzoek. Reserveren dringend aanbevolen!
Aanbevolen groepsgrootte: maximaal 30 personen.
Bijna al de genoemde arrangementen zijn inclusief gratis entree tot het museum. Natuurlijk kunt u ook op snoepvisite in het museumbuffetje van tante Trijntje.

Entree
Volwassenen: 5,50.
CJP-houders en kinderen (3 - 12 jaar): 4,50.
Museumkaart: niet geldig.

Poppenspe(e)lkijk- en zoektochten
Voor diverse leeftijdsgroepen bieden wij speurtochten aan. Tijdsduur: 1 uur. Ons advies voor het deelnemen aan een zoektocht: maximaal 15 personen.
Deelname, exclusief entree museum, per persoon: 1,00.

In de kast gekeken
Het maken van een papieren theatertje, een trekpop of een Pulcinella-masker. Tijdsduur: 2 uur. Ons advies voor deelname: minimaal 10, maximaal 15 personen. Deelname activiteit, met na afloop limonade, een kopje koffie of thee en koekjes, inclusief gratis entree museum, per persoon: 10,00.

Kinderpartijtje
Een Poppenspe(e)ldemonstratie en een Poppenspe(e)lspeurspel door het museum. Tijdsduur: 1 uur. Ons advies voor het deelnemen aan een demonstratie en speurspel: minimaal 10, maximaal 15 personen. Deelname activiteit, inclusief gratis entree museum, per persoon: 7,00.

Demonstratie en/of rondleiding
Een demonstratie van de diverse poppenspeltechnieken en uitleg van het geëxposeerde. Tijdsduur: 1 uur. Ons advies voor het deelnemen aan een demonstratie en/of rondleiding: minimaal 10, maximaal 25 personen. Deelname arrangement tijdens de reguliere openingsdagen en -tijden, inclusief gratis entree museum, per persoon: 6,00.
Besloten demonstratie en/of rondleiding op nader te bepalen dag en tijdstip, inclusief gratis entree museum, per persoon: 8,00.

Poppetje gezien, kastje dicht
Voor scholieren en studenten heeft het Poppenspe(e)lmuseum een aantrekkelijk arrangement samengesteld. De leerlingen krijgen een demonstratie van de diverse poppenspeltechnieken en een uitleg van het tentoongestelde. De opgedane kennis wordt in praktijk gebracht in een Poppenspe(e)lvragenspel.
Ter afsluiting krijgt iedereen een aardigheidje als aandenken. Doelgroep: bovenbouw basisonderwijs, groepen van het voortgezet onderwijs en het hbo. Groepsgrootte: minimaal 10, maximaal 30 personen. Tijdsduur: 1 uur.
Deelname op nader te bepalen dag en tijdstip, inclusief gratis entree museum, demonstratie en vragenspel, per persoon: 6,50.

Feesttaart en drankjes
Feesttaart en kaarsjes (net zo veel als je jaren telt), minimaal 8 personen, per persoon: 2,80.
Koffie Katrijn, glaasje Pierke Prik, Thee Tchantchès: 1,60.

N.B. Meegebrachte etenswaren mogen niet in ons museum genuttigd worden.

Poppenspe(e)lmuseum. Kerkweg 38, 8193 KL  Vorchten NL  ( +31(0)578 - 63 13 29